Foto: Terje Bergersen

SOMMERHILSEN FRA NEGOTIA

Sommerroen har senket seg. Det er tid for ferie og et velfortjent avbrekk fra hverdag og jobb, etter et år som både har vært annerledes og krevende.

I år som i fjor er det Norges-ferie som gjelder for de fleste. Mange har nok det seneste året for alvor oppdaget hvor mye vårt langstrakte land har å by på av opplevelser.

Men året vi har bak oss har gitt oss nye erfaringer på så mange måter. Deler av arbeidslivet ble hardt rammet av pandemien, og mange medlemmer har opplevd en vanskelig tid.

I videohilsenen nedenfor peker Negotias 1. nestleder Eirik Bornø på at forbundet hele tiden jobber for å sikre trygghet og forutsigbarhet for medlemmene, slik at de som har vært permittert og blitt arbeidsledige snart kan komme tilbake i jobb.

- Norge er på god vei tilbake etter pandemien, og vi skal bistå alle medlemmer som trenger vår støtte. Men nå er det sommer, og jeg håper alle har det bra og nyter deilig vær. Uansett hva slags planer du har, ønskes du en fin ferietid fra oss i Negotia-ledelsen, sier Eirik Bornø.

 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker