- Medlemmene bekymrer seg over at bilgodtgjørelsen ikke lenger dekker kostnadene etter prisøkningen på drivstoff, sier Trond Vegard Sæle. Foto: Privat

Selgere rammes hardt av dyrere drivstoff

I et oppslag i VG forteller Negotias 2. nestleder Trond Vegard Sæle at han og selgerkollegene i Ringnes sliter med utgiftene til bruk av bil i jobben, etter at drivstoffprisene har skutt i været.

I løpet av det seneste året har prisen på bensin og diesel rundt regnet doblet seg. For ansatte innen salg som bruker egen bil i tjeneste, betyr det et dårlig regnestykke.

Trond Vegard Sæle er tillitsvalgt og klubbleder for de Negotia-organiserte i drikkevareprodusenten Ringnes, og jobber selv som selger. Han forteller at de økende drivstoffutgiftene for tida er et hett tema blant medlemmene som er avhengige av bil i jobben.

- Bilen er like viktig for oss som datamaskinen er for dem som jobber på et kontor. Flere medlemmer i klubben har kontaktet meg. De bekymrer seg over at godtgjørelsen ikke dekker kostnadene etter prisøkningen på drivstoff, sier Sæle til VG.

Les hele saken i vg.no

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker