Den årlige tariffkonferansen er for tillitsvalgte i Negotias bedriftsklubber. Her fra sist gang det var fysisk konferanse i 2019. I år blir det naturlig nok digitalt arrangement. Foto: Terje Bergersen

Invitasjon til tariffkonferanse

Årets lønnsoppgjør med nye forhandlinger sentralt og lokalt står for døren. Negotia inviterer tillitsvalgte til tariffkonferanse torsdag 18. mars.

Konferansen blir digital og holdes torsdag 18. mars – med oppstart kl. 09.30 og avslutning kl. 12.45.

Den årlige tariffkonferansen er en lang tradisjon i forbundet. Dette vårt startskudd for det kommende lønns- og tariffoppgjøret. Her tar vi et tilbakeblikk på fjoråret og ser på det økonomiske utgangspunktet for årets forhandlinger.

Vi har også invitert foredragsholder fra forskningsinstituttet SINTEF, som vil se litt inn i krystallkula på hvordan koronaen kommer til å endre arbeidslivet og påvirke oss alle i tiden framover. Dessuten kommer sjeføkonom i YS, Nina Skrove Falch, og gir oss et innblikk i status for norsk økonomi.

Programmet i sin helhet blir som følger:

  • Velkommen: Negotias forbundsleder Monica Monica A. Paulsen   
  • Tariffoppgjøret 2020 og 2021: Thea Wessel Jørgensen, advokat og leder for arbeidslivsavdelingen 
  • Status for norsk økonomi: Nina Skrove Falch, sjeføkonom i YS 
  • Tidsaktuelle temaer: Nils Blomhoff, advokat i arbeidslivsavdelingen  
  • Den hybride hverdagen: Nils Brede Moe/Sjefforsker SINTEF 

Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis. Vi oppfordrer til aktiv deltakelse, slik at dette blir en spennende og nyttig digital konferanse i forberedelsene til årets mellomoppgjør.

Meld deg på konferansen her

VELKOMMEN!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker