Endelig klart for tradisjonell Negotiakonferanse hvor deltakerne møtes i levende live. I tillegg blir det mulig å følge foredragene via strømming. Arkivfoto: Terje Bergersen

Du er velkommen til Negotiakonferansen – 16. og 17. september

Årets utgave av Negotiakonferansen er like rundt hjørnet. Denne gangen blir det fysisk arrangement pluss digital strømming av foredragene. Hovedtemaet er fagbevegelsens rolle i det grønne skiftet. I tillegg rettes fokuset mot kunstig intelligens, arbeidskonflikter og nye regler for hjemmekontor. Det er fortsatt noen ledige plasser.

Konferansen holdes på Skjetten rett ved Lillestrøm. Det er oppstart klokka 09.30 første dag og avslutning med lunsj klokka 12.00 den andre. Smittevern ivaretas etter gjeldende regler.

Det er fortsatt noen ledige plasser! Benytt sjansen til endelig å kunne å treffe tillitsvalgtkolleger i levende live igjen! Påmelding gjøres på konferansens nettside.

I år som i fjor har vi fått den tidligere NRK-profilen Terje Svabø til å lede oss gjennom de to konferansedagene. Det er satt sammen et variert program med utgangspunkt i det høyaktuelle temaet grønt skifte. Hele første dag er viet til dette. Her er noen av programpostene:

  • Hva innebærer egentlig det grønne skiftet?
  • Hvordan kan fagbevegelsen være en relevant aktør i det grønne skiftet?
  • Hva skal Norge leve av i et lavutslippssamfunn?

Andre dag er det parallelle sesjoner med disse temaene:

  • Hvordan sikre kontroll med bruk av kunstig intelligens på arbeidsplassen? De tillitsvalgtes rolle.
  • Nye forskrifter for hjemmekontor.
  • Arbeidskonfliktens indre liv.

Program og påmelding

VELKOMMEN!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker