Samtykke til medlemsvilkår for medlemskap i Negotia

Det er viktig at du leser denne teksten grundig!

Jeg er kjent med at medlemskapet i Negotia er personlig og at oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig til Negotias administrasjon: medlem@negotia.no. For nærmere detaljer om medlemskap, se Negotias vedtekter.

Jeg er kjent med at det gjelder en tre måneders karantenetid fra jeg melder meg inn i forbundet til jeg kan få juridisk bistand.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia kan kontakte meg gjennom oppgitte personopplysninger for å administrere medlemskapet.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia, og Negotias tillitsvalgte i bedriften min, behandler mine personopplysninger i forbindelse med å administrere mitt medlemskap i Negotia:

  • Gi opplysninger (herunder fødsels- og personnummer) til Negotias samarbeidende banker og forsikringsselskap for å kunne tilby meg gunstige forsikringstilbud.

    Som nytt medlem i Negotia kan du ved et eget samtykke få tilbud om ett års innboforsikring i Gjensidige forsikring til halv pris hvis du kjøper og setter i kraft forsikringen innen to måneder fra innmeldingsdato. Forsikringsobjektet er din folkeregistrerte adresse i Norge og forsikringen trer i kraft fra din innmeldingsdato. Forsikringen gjelder for medlemmer over 18 år. Vilkår og egenandeler er blant markedets beste. Informasjon om medlemskap i Negotia vil registreres hos Gjensidige og benyttes i forvaltningen av kundeforholdet. Avtalen om innboforsikring er en elektronisk avtale, og ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel vilkår, informasjon og varsler sendes til deg elektronisk.

  • Gi opplysninger til ligningsmyndighetene for kontingentfradrag i skatteoppgjøret
  • Gi opplysninger til arbeidsgiver om fagforeningsmedlemskap for å foreta korrekt kontingenttrekk. Sammen med bekreftelsen på medlemskapet får du et brev om kontingenttrekk som du selv må levere din arbeidsgiver.

Negotia behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og de krav Datatilsynet til enhver tid setter. For mer informasjon om personvern, se datatilsynet.no og personopplysningsloven.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler