Samtykke til medlemsvilkår for medlemskap i Negotia

Det er viktig at du leser denne teksten grundig!

Jeg er kjent med at medlemskapet i Negotia er personlig og at oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig til Negotias administrasjon: medlem@negotia.no. For nærmere detaljer om medlemskap, se Negotias vedtekter.

Jeg er kjent med at det gjelder en tre måneders karantenetid fra jeg melder meg inn i forbundet til jeg kan få juridisk bistand.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia kan kontakte meg gjennom oppgitte personopplysninger for å administrere medlemskapet.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia, og Negotias tillitsvalgte i bedriften min, behandler mine personopplysninger i forbindelse med å administrere mitt medlemskap i Negotia:

  • Gi opplysninger (herunder fødsels- og personnummer) til Negotias samarbeidende banker og forsikringsselskap for å kunne tilby meg gunstige forsikringstilbud.

    Som nytt medlem i Negotia kan du ved et eget samtykke få tilbud om ett års innboforsikring i Gjensidige forsikring til halv pris hvis du kjøper og setter i kraft forsikringen innen to måneder fra innmeldingsdato. Forsikringsobjektet er din folkeregistrerte adresse i Norge og forsikringen trer i kraft fra din innmeldingsdato. Forsikringen gjelder for medlemmer over 18 år. Vilkår og egenandeler er blant markedets beste. Informasjon om medlemskap i Negotia vil registreres hos Gjensidige og benyttes i forvaltningen av kundeforholdet. Avtalen om innboforsikring er en elektronisk avtale, og ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel vilkår, informasjon og varsler sendes til deg elektronisk.

  • Gi opplysninger til ligningsmyndighetene for kontingentfradrag i skatteoppgjøret
  • Gi opplysninger til arbeidsgiver om fagforeningsmedlemskap for å foreta korrekt kontingenttrekk. Sammen med bekreftelsen på medlemskapet får du et brev om kontingenttrekk som du selv må levere din arbeidsgiver.

Negotia behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og de krav Datatilsynet til enhver tid setter. For mer informasjon om personvern, se datatilsynet.no og personopplysningsloven.

Developed by Aplia- Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.