Samtykke til medlemsvilkår for medlemskap i Negotia

Det er viktig at du leser denne teksten grundig!

Jeg er kjent med at medlemskapet i Negotia er personlig og at oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig til Negotias administrasjon via Min side. For nærmere detaljer om medlemskap, se Negotias vedtekter.

Jeg er kjent med at det gjelder en tre måneders karantenetid fra jeg melder meg inn i forbundet til jeg kan få juridisk bistand.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia kan kontakte meg gjennom oppgitte personopplysninger for å administrere medlemskapet.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia, og Negotias tillitsvalgte i bedriften min, behandler mine personopplysninger i forbindelse med å administrere mitt medlemskap i Negotia:

  • Gi opplysninger (herunder fødsels- og personnummer) til Negotias samarbeidende banker og forsikringsselskap for å kunne tilby meg gunstige forsikringstilbud.
  • Gi opplysninger til ligningsmyndighetene for kontingentfradrag i skatteoppgjøret.
  • Gi opplysninger til arbeidsgiver om fagforeningsmedlemskap for å foreta korrekt kontingenttrekk. Sammen med bekreftelsen på medlemskapet får du et brev om kontingenttrekk som du selv må levere din arbeidsgiver.

Negotia behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og de krav Datatilsynet til enhver tid setter. For mer informasjon om personvern, se datatilsynet.no og personopplysningsloven.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker