Samtykke til medlemsvilkår for medlemskap i Negotia

Det er viktig at du leser denne teksten grundig

Jeg er kjent med at medlemskapet i Negotia er personlig og at oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig til Negotias administrasjon via «Min side» eller e-post. For nærmere detaljer om medlemskap, se Negotias vedtekter.

Jeg er kjent med at det gjelder en tre måneders karantenetid fra jeg melder meg inn i forbundet til jeg kan få juridisk bistand. For studenter gjelder karantenetiden tre måneder etter første innbetalte kontingent.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia kan kontakte meg gjennom oppgitte personopplysninger for å administrere medlemskapet, og til kommunikasjon som anses nødvendig å formidle, i lys av organisasjonens hovedformål og virksomhet som fagforening.

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotias tillitsvalgte i bedriften min, behandler mine personopplysninger i forbindelse med rollen som tillitsvalgt, og at vedkommende er underlagt taushetsplikt. 

Jeg er kjent med og samtykker til at Negotia behandler mine personopplysninger i forbindelse med å administrere mitt medlemskap i Negotia:

  • Gi opplysninger til ligningsmyndighetene for kontingentfradrag i skatteoppgjøret.
  • Gi opplysninger til arbeidsgiver om fagforeningsmedlemskap for å foreta korrekt kontingenttrekk. På Min side kan du laste ned trekkbrevet som du selv er ansvarlig for å levere til lønningskontoret.

Negotia behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og de krav Datatilsynet til enhver tid setter. For mer informasjon om personvern, se datatilsynet.no og personopplysningsloven.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker