Ny som medlem

Bruk tjenestene

Vi vil at du skal oppleve oss som en god støtte i arbeidssituasjonen din. Enten du er enkeltmedlem eller del av en gruppe, ønsker vi å gi deg den oppfølgingen du forventer og fortjener. Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være. Men vi oppfordrer deg til å ta i bruk de tjenestene og fordelene vi tilbyr. Gjennom tilbakemeldinger vet vi at mange medlemmer tjener inn hele medlemskontingenten eller mer, ved å bruke medlemsfordelene våre aktivt.

Min side – bare for medlemmer

Innholdet på Min side er det bare medlemmene som har tilgang til. Her ligger for eksempel kunnskapsbasen Compendia personal med oppdatert info om det meste som har med jobb og arbeidsliv å gjøre. Videre finner du blant annet nyttige faghefter, instruksjonsfilmer og "verktøy" skreddersydd for tillitsvalgte.

Hold kontaktopplysningene dine oppdatert

På Min side kan du selv holde de viktigste kontaktopplysningene dine oppdatert. Dette er viktig med tanke på kontingenttrekk, arbeidssted, eventuell tariffavtale, med mer. 

Kurs og egenutvikling

I våre dager er livslang læring mer aktuelt enn noen gang. Vi i Negotia er opptatt av at medlemmene skal ha den rette kunnskapen til å klare seg godt i arbeidslivet.

Negotia har et stort tilbud innen kurs og opplæring som også gir god anledning til egenutvikling. Konflikthåndtering, forhandlingsteknikk og arbeidslivsjus er populære temaer, i tillegg til vår grunnopplæring for tillitsvalgte.

Kontingent

Negotia har fast medlemskontingent i tre nivåer, avhengig av stillingsprosent. Kontingentnivået hos oss er svært konkurransedyktig sammenliknet med tilsvarende arbeidstakerorganisasjoner. 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker