Nyttige fagressurser

Her vil du finne en oversikt over nyttige fagressurser. 

Min Side - Mine verv

Innholdet på Min side er det bare medlemmene som har tilgang til. Hvis du har verv i Negotia, som tillitsvalgt, vil du å denne siden under fanen For tillitsvalgte og Mine verv og medlemmer få opp en oversikt over de medlemmene du er tillitsvalgt for.

Sjekk medlemslisten jevnlig for å holde deg oppdatert på medlemsmassen. Ønsk nye medlemmer velkommen, og ta gjerne kontakt med de som melder seg ut for å undersøke hvorfor og om det er noe du kan gjøre for å få dem til å bli i medlemskapet.

Hvis du ikke får opp noen verv, kan det skyldes at du ligger registrert feil i vårt medlemsregister. I så fall må du ta kontakt med vårt medlemsregister for å rette opp i dette.

Hovedavtalen

Hovedavtalen er den viktigste avtalen mellom partene i arbeidslivet, og regulerer rettigheter og plikter både for arbeidstakere og arbeidsgivere. Hovedavtalen inneholder også bestemmelser om hvilke rettigheter og plikter du har som tillitsvalgt. Her er noen:

  • Du har medbestemmelsesrett
  • Du har innsynsrett i budsjettet
  • Du skal være med å utarbeide og godkjenne turnusplaner

Compendia Personal

I rollen som tillitsvalgt må du ofte svare på spørsmål om medlemmenes rettigheter i arbeidslivet. Da kan Compendia Personal være et nyttig verktøy. Compendia Personal er et elektronisk oppslagsverk som inkluderer alt du måtte ha spørsmål om knyttet til arbeidslivet. Er det spørsmål om:

  • Lønn
  • Pensjon
  • Heltid/deltid
  • Oppsigelser med mer...

Svaret finner du i Compendias rikholdige database. Nettstedet er svært oversiktlig og enkel å bruke. For å bruke denne tjenesten må du være innlogget på Min side.

Tillitsvalgtshåndboka

Dette er et elektronisk oppslagsverk hvor vi har vi samlet relevant informasjon og gir deg mange tips og råd.

For å få tilgang til Tillitsvalgthåndboka, må du være logget inn på Min side.  

Håndbok i lokale lønnsforhandlinger

Praktisk hjelp og veiledning til forberedelse og gjennomføring av lønnsforhandlingene lokalt, finner du i Negotias håndbøker i lokale lønnsforhandlinger.

Tjenesten krever innlogging på Min side.

Fagartikler

Under Fagartikler har vi samlet en rekke artikler som tar for seg aktuelle problemstillinger knyttet til arbeidslivet og tillitsvervet. 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler