Du trenger en superhelt i arbeidslivet!

Vær med å bidra til å øke kjennskapen til YS og medlemsvekst i forbundene!

28.september startet del 2 av YS sin synlighets- og vervekampanje. Kampanjen er en serie korte, animerte filmsnutter hvor den tillitsvalgte hjelper hovedpersonene ut av mange lett gjenkjennbare, arbeidslivstilknyttede dilemmaer. Kampanjen vil gå over seks uker. Vi ønsker med dette å opplyse om den pågående kampanjen slik at den også kan være til nytte for deg, på din lokale arbeidsplass. 

Hvorfor kampanje og hva vil vi med kampanjen?

Bakgrunnen for denne kampanjen er at forbundene i YS har vedtatt en rekrutteringsstrategi, der målet er at YS skal nå 250 000 medlemmer innen 2025. Dette innebærer en årlig vekst på 5250 yrkesaktive medlemmer. 

Målet med kampanjen er å styrke kjennskapen om YS blant yrkesaktive under 35 år, slik at flere velger å organisere seg i et YS-forbund. Filmene vil under kampanjeperioden spres gjennom sosiale medier på Facebook, Instagram og Snapchat, for å drive trafikk inn til forbunds velgeren Du har krav på en trygg og sikker arbeidsdag! — YS.  Der vil du som potensielt medlem kunne finne frem til ditt riktige YS-forbund.

Våre tillitsvalgte er våre superhelter

Kampanjen bygger på den viktige rollen til deg som tillitsvalgt. Der ute på arbeidsplassene er det du/dere som er våre superhelter. 

Hvordan kan dette brukes?

Du har kanskje noen kolleger på arbeidsplassen som tenker på å organisere seg? Da kan kanskje disse filmene være et verktøy som kan brukes i forbindelse med verving av nye medlemmer , eller for å bidra til å øke kjennskapen til forbundene og YS.

Filmene kan deles gjennom FB, lokale intranett og andre informasjonskanaler dere bruker.

Hvem har jobbet dette frem?

Det er en egen arbeidsgruppe som består av representanter fra forbundene i YS som har jobbet frem denne kampanjen. I arbeidsgruppen sitter det representanter fra åtte forbund i YS, så kort oppsummert er dette jobbet frem av forbundene for forbundene. 

Usaklig oppsigelse

Usaklig oppsigelse

Trakassering på arbeidsplassen

Trakassering på arbeidsplassen

Rettigheter på Arbeidsplassen

Rettigheter på Arbeidsplassen

Avspasering og overtidsbetaling

Avspasering og overtidsbetaling

Lønnsforhandling

Lønnsforhandling

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker