Tariffoppgjøret 2022 - Et diskusjonshefte

Innspill til tariffoppgjøret 2022

I år er det hovedoppgjør og alle tariffområder skal revideres. Det vil si at vi skal forhandle om bestemmelsene i overenskomsten du er omfattet av. Da trenger vi å vite hvordan din arbeidshverdag er, og hvilke utfordringer du og kollegene dine har på jobben.

Tariffdebatten er begynnelsen på prosessen med å utarbeide krav. De kravene vi fremmer i de sentrale tarifforhandlingene skal ha sitt opphav i medlemmenes behov. Vi ønsker derfor gode og friske diskusjoner i klubber og lokalavdelinger, slik at vi kan stille skikkelig godt forberedt når vi møter motpartene i årets oppgjør.

Vi har utarbeidet et hefte som er ment til å gi et utgangspunkt for de gode diskusjonene. Jeg oppfordrer dere som er tillitsvalgte til å skape arenaer hvor dere inviterer medlemmene til debatt. Det er viktig at alle får komme med innspill.

Ta gjerne en utskrift av diskusjonsheftet og svarskjema og diskuter med resten av klubben. Alle har rett til å komme med forslag og alle forslag som sendes inn blir seriøst behandlet! 

Fristen for å levere innspill er 4. mars.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker