Hopp til hovedinnholdet

Sømløs videreføring. Nyvalgt klubbleder i Negotia Ahlsell, Heidi Christin Flesvik, ønskes lykke til av avtroppende leder Victor Henriksen. Foto: Monica Paulsen

Sikret kontinuitet i klubbdriften

Hva gjør man når lederen for medlemsklubben slutter? Jo, da tar man grep og sørger for videre drift og aktivitet.

At ting endrer seg fort er et kjent mantra i dagens arbeidsliv. Det samme kan man si om Negotias medlemsklubber. Ansatte flytter også på seg, og det kan brått bli behov for å ta en samling i bånn.

Dette skjedde nylig med den store Negotia-klubben i Ahsell, da den mangeårige klubblederen Victor Henriksen meldte at han går over i ny stilling i en annen bedrift. I samarbeid med Negotia sentralt ble det dermed planlagt et restart-kurs som ble gjennomført torsdag denne uken.

De rundt 200 Negotia-medlemmene i Ahlsell er fordelt på en rekke avdelinger rundt om i landet. På samlingen ble man enig om en ny tillitsvalgtstruktur tilpasset bedriftens oppbygging.

Ny hovedtillitsvalgt er Heidi Christin Flesvik. Hun kommer i dag fra firmaet Lexow som om kort tid fusjonerer med Ahlsell Norge. Hun gleder seg til å ta fatt på vervet:

- Jeg ser frem til å ta fatt på denne viktige oppgaven. Det blir spennende å få være med på den videre oppbyggingen av tillitsvalgtapparatet i Ahlsell. Målet er å skape et godt sikkerhetsnett for våre medlemmer, som vil fungere som en konstruktiv sparringspartner for ledelsen i bedriften, sier Heidi Christin Flesvik.

Avtroppende klubbleder Victor Henriksen stiller opp som mentor den første tiden.

 Det er kommet på plass et solid styre med mange gode tillitsvalgte på denne samlingen. Det lover godt for Ahlsell-klubbens framtid.  Jeg ønsker de som tar over lykke til, og er samtidig veldig glad for å kunne opprettholde kontakten via mentorprogrammet negotia har, sier Henriksen.

Trenger din klubb et restartkurs?
Ta kontakt med utviklingsavdelingen på epost: kurs@negotia.no

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.