Verving

Verv en kollega og få økt innflytelse i bedriften dere jobber.

Kampanje 3. - 17. mai

Vi gjør ekstra stas på en av våre ververe ved trekke et supergavekort på kr. 1700 på selveste nasjonaldagen

Du som skaffer Negotia medlemmer i perioden 3. mai til 17. mai er med i trekningen av et supergaverkort med verdi av 1700 kroner. Trekningen foretar vi selveste 17. mai,
I tillegg vil du selvsagt motta et supergavekort på kr. 300 per vervet medlem.

Hvis hvert medlem verver et medlem blir vi dobbelt så mange

 

Du som er medlem av Negotia kan verve medlemmer til forbundet. Du kan verve kolleger eller venner, så lenge de jobber i privat sektor innenfor den brede yrkesgruppen som på «fagspråket» kalles funksjonærer. Det utløses ingen vervepremie for verving av studenter, elever eller lærlinger.

Som takk for innsatsen mottar du et SuperGavekort fra GoGift AS på 300 kroner for hvert nye medlem som verves. SuperGavekortet sendes ut en gang i måneden. Du kan spare opp SuperGavekort om ønskelig, da de er gyldige i 3 år.

Hvordan verver jeg?

Det nye medlemmet må selv melde seg inn via "Bli medlem". Her må det nye medlemmet påføre ververs navn og fødselsdato. SuperGavekortet blir automatisk tilsendt verver, når det nye medlemmet har innbetalt en månedskontingent. 

Når mottar jeg vervepremien? 

Det kan ta opptil et par måneder fra du verver til du mottar vervepremien. Årsaken til dette er at vi ikke sender ut vervepremien før det nye medlemmet har innbetalt en månedskontingent. Da innmeldingsmåneden er kontingentfri, blir ikke medlemmet trukket kontingent før den påfølgende måneden.

Hva er SuperGavekortet?

Med et SuperGavekortet kan du fritt velge blant alle gavekortene på GoGift.no. Her er noe for enhver smak som til eksempel opplevelser, klær, billetter, kurs og mye mer. Et SuperGavekort kan ikke brukes direkte i butikkene, men må løses inn til et gavekort fra en spesifikk leverandør.

Det er enkelt å løse inn et SuperGavekortet, les mer her eller:

  1. Registrer din SuperGavekort-kode her.
  2. Velg det eller de gavekort du ønsker.
  3. Fyll inn adresseopplysninger.   

Har du ytterligere spørsmål vedrørende SuperGavekortet, ta kontakt på tlf: 815 03 441 (man-fre 9-16) eller via e-post kundeservice@gogift.no

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler