Hopp til hovedinnholdet

Medlemsverving

Har du en eller flere kolleger som kunne vært medlem i Negotia? Verv og motta et supergavekort på kr. 300,- per nye medlem du verver. I tillegg får det nye medlemmet fra 1. april to måneders fri kontingent og tilbud om 6 måneders kostnadsfri innbo forsikring hos Gjensidige. Dette betyr at alle nye medlemmer får en betydelig "Startpakke" ved å velge Negotia, og skal gjøre det lettere for dere å verve! Flere organiserte betyr økt styrke i samarbeidet og forhandlingene med arbeidsgiveren.

Du får gavekort i premie

I tillegg til kolleger på din egen arbeidsplass, kan du verve venner, familie eller bekjente i andre bedrifter. Alle som jobber i privat sektor innen den brede yrkeskategorien som på tariffspråket kalles funksjonærer, er aktuelle som medlemmer. Som takk for verveinnsatsen mottar du et SuperGavekort fra GoGift på 300 kroner for hvert nytt medlem.

NB! Det utløses ingen premie for verving av studenter, elever eller lærlinger, fordi medlemskapet er gratis for disse.

Innmelding og registrering

Det nye medlemmet må selv melde seg inn ved å fylle ut innmeldingsblanketten Bli medlem. Her påføres navn og fødselsdato til den som har vervet. Gavekortet blir sendt til ververen når det nye medlemmet har innbetalt den første månedskontingenten. 

Når mottar jeg vervepremien? 

Gavekortenesendes ut en gang i måneden. Du kan spare opp kort om ønskelig, de er gyldig i 3 år. Det kan ta inntil et par måneder fra du verver til du mottar vervepremien. Årsaken til dette er at vi ikke sender ut vervepremien før det nye medlemmet har innbetalt sin første månedskontingent. Innmeldingsmåneden er kontingentfri, betaling starter fra den påfølgende måneden.

Slik bruker du SuperGavekortet

Med dette gavekortet kan du velge fritt blant alle gavekortene på GoGift.no. Her er noe for enhver smak; opplevelser, klær, konsertbilletter, kurs og mye mer. Kortene kan ikke brukes direkte i butikkene, men løses inn til et gavekort fra en spesifikk leverandør. Les mer 

Du kan også gjøre følgende:

  1. Registrer din SuperGavekort-kode her
  2. Velg det gavekort du ønsker
  3. Fyll inn adresseopplysninger   

Har du spørsmål vedrørende SuperGavekortet, ta kontakt på telefon 815 03 441 (man-fre 9-16) eller på e-post kundeservice@gogift.no.  

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.