Verve en venn eller kollega

Snu deg rundt og verv en venn eller kollega!

Verving kan kun gjøres av eksisterende medlemmer i Negotia. Du mottar et SuperGavekort fra GoGift AS på 300 kroner for hvert nye medlem som verves. SuperGavekortet sendes ut en gang i måneden. Du kan spare opp SuperGavekort om ønskelig, da de er gyldige i 3 år.

Verving av elever, studenter og lærlinger kvalifiserer ikke til premiering. 

Hvordan verver jeg?

Det nye medlemmet må selv melde seg inn via "Bli medlem". Her må det nye medlemmet påføre hvem som har vervet med navn og fødselsdato. Når skjema er fyllt ut er det bare å klikke "Send innmelding". SuperGavekortet blir automatisk sendt til deg som er påført som verver når det nye medlemmet har innbetalt en månedskontingent. 

Når mottar jeg vervepremien? 

Det kan ta opptil et par måneder fra du verver til du mottar vervepremien. Årsaken til dette er at vi ikke sender ut vervepremien før det nye medlemmet har innbetalt en månedskontingent. Da innmeldingsmåneden er kontingentfri, blir ikke medlemmet trukket kontingent før den påfølgende måneden.

Hva er SuperGavekortet?

Med et SuperGavekortet kan du fritt velge blant alle gavekortene på GoGift.no. Her er noe for enhver smak som til eksempel opplevelser, klær, billetter, kurs og mye mer. Et SuperGavekort kan ikke brukes direkte i butikkene, men må løses inn til et gavekort fra en spesifikk leverandør.

Det er enkelt å løse inn et SuperGavekortet, les mer her eller:

  1. Registrer din SuperGavekort-kode her.
  2. Velg det eller de gavekort du ønsker.
  3. Fyll inn adresseopplysninger.   

Har du ytterligere spørsmål vedrørende SuperGavekortet, ta kontakt på tlf: 815 03 441 (man-fre 9-16) eller via e-post kundeservice@gogift.no

Snu deg rundt og verv en kollega

Verv en kollega i dag og dere får økt innflytelse i bedriften dere jobber i.

Som takk for hjelpen får du et supergavekort per nye medlem du verver.

Se hvor enkelt det er her!

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler