YS Karriereveiviser - nå med personlig veiledning

Du har sikkert en ide om hva du kan og hvilke yrker som passer best for deg, men visste du at vi ofte har egenskaper vi ikke er klar over? Som medlem av et YS-forbund får du en unik mulighet til å lære mer om deg selv med YS Karriereveiviser, i tillegg kan du benytte tilbudet om personlig veiledning.

YS Karriereveiviser kartlegger personligheten og interessene dine. Sannsynligvis oppdager du at du har kvaliteter som gir deg flere muligheter i arbeidslivet enn hva du trodde.

YS Karriereveiviser er et kartleggingsverktøy, hvor du svarer på en rekke spørsmål om deg selv. Til slutt sitter du igjen med en unik profil som forteller deg hvilke styrker du har og hvilke yrker som kan passe for deg. Du kan også opprette egen CV. 

– Med dette kompetanseverktøyet bistår vi medlemmene til å gjøre seg mer relevante i arbeidsmarkedet, sier YS-leder Erik Kollerud.

YS hjelper deg med arbeidsforholdet ditt. Nå ønsker vi også å bidra til at du blir enda mer attraktiv på dagens og morgendagens arbeidsmarked.

Personlig veiledning

Veiledningen foregår digitalt, med en sertifisert veileder og varer i 45 minutter. Samtalen tar utgangspunkt i dine kartleggingsresultater og dine styrker. Veilederne er sertifisert i fagmetodikken som ligger til grunn for YS Karriereveiviser.

Vi har nå kampanjepris, og ut året koster en veiledningssamtale 590 kroner og varer i 45 minutter. Du kan bestille flere samtaler hvis du ønsker det.

– Med personlig veiledning i YS Karriereveiviser får medlemmene relevante og skreddersydde råd og veiledning. Det vil hjelpe YS-medlemmene til å kunne heve og bruke kompetansen sin best mulig, sier YS-leder Erik Kollerud.

Før veiledningstimen deles profilen du har opprettet i YS karriereveiviser med veilederen. Veiledningen gjennomføres som en videosamtale på et tidspunkt som passer for deg.

Du velger selv formålet med veiledningen, som for eksempel:

  • Bedre innsikt i hva som er styrkene dine.
  • Råd om kompetanseutvikling i den stillingen du har nå.
  • Veiledning i forbindelse med bytte av jobb.

Fem grunner til at du bør benytte YS Karriereveiviser

  1. Du får kartlagt dine beste egenskaper.
  2. Du får gode begreper for å beskrive deg selv og dine ferdigheter.
  3. Du får et verktøy for å komme deg videre – enten i jobben du har eller hvis du vil bytte jobb.
  4. Du får forslag til yrker som kan passe deg.
  5. Du blir trolig positivt overrasket over deg selv.

Se film om YS Karriereveiviser - personlig veiledning

Logg deg inn her:

Start karriereveiviser/Karriereveileder 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler