Hopp til hovedinnholdet

Stipendordninger

Negotia har en rekke stipendordninger for deg som er medlem.

Utdanningsstipend

Negotia ønsker å støtte medlemmer som vil lære mer. Som medlem kan du derfor søke om stipend til etter- og viderutdanning. Tildelingene skjer fortløpende. Stipendet har egne statutter med kriterier for tildeling. Du må være innlogget på "Min side" for å få tilgang til denne tjenesten. Søknadskjema finner du her.

Spørsmål om utdanningsstipend kan rettes per e-post til: unni.sundland@negotia.no eller paal.hannevig@negotia.no 

Ventetid 

Ved permittering eller oppsigelse, kan du søke om stønad for ventetiden. Negotia utbetaler stønad for ventetid med 550 kroner per dag i tre dager. Lavere satser gjelder for deltidsansatte.

Søknadskjema finner du her.

NB! Det gis ikke støtte for ventetid til de som melder seg inn etter at: permitteringsvarsel er gitt, oppsigelse er sendt eller dersom det er selvforskyldt.  

Arbeidslivsstipend

Arbeidslivsstipend er en økonomisk hjelp og oppmuntring til medlemmer i en vanskelig situasjon.

Dette er et stipend på maks 20.000 kroner og gis til uforskyldt arbeidsledige medlemmer, etter bestemte kriterier. Forutsetningen er blant annet minst tre års sammenhengende medlemskap når arbeidsledigheten inntreffer, og at ledigheten varer minst et halvt år.   Arbeidslivsstipendet er en økonomisk hjelp til medlemmer i en vanskelig situasjon, som en oppmuntring til å komme seg videre. Beløpet kan disponeres fritt av mottakeren. Stipendet utbetales i to bolker, første gang med 10 000 kroner etter 3 måneders arbeidsledighet og 10 000 kroner etter 6 måneder dersom medlemmet fortsatt er uten arbeid.

Les mer om statuttene. Søknad sendes til post@negotia.no 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.