Medlem

Her har du noen tips til hvordan du får mer ut av Negotia-medlemskapet ditt. 

Bruk tjenestene

Vi vil at du skal oppleve oss som en god støtte i arbeidssituasjonen din. Enten du er enkeltmedlem eller del av en gruppe, ønsker vi å gi deg den oppfølgingen du forventer og fortjener. Du bestemmer selv hvor aktiv du vil være. Men vi oppfordrer deg til å ta i bruk de tjenestene og fordelene vi tilbyr. Gjennom tilbakemeldinger vet vi at mange medlemmer tjener inn hele medlemskontingenten eller mer, ved å bruke medlemsfordelene våre aktivt. Les mer.

Min side – bare for medlemmer

Her på nettsiden finner du til enhver tid en mengde aktuell informasjon. En del av det ligger åpent. Du navigerer via fanene og lenkene de leder til. For å finne lettere fram anbefaler vi også at du bruker søkefeltet aktivt.

Innholdet på Min side er det bare medlemmene som har tilgang til. Her ligger for eksempel kunnskapsbasen Compendia personal med oppdatert info om det meste som har med jobb og arbeidsliv å gjøre. Videre finner du blant annet nyttige faghefter, instruksjonsfilmer og "verktøy" skreddersydd for tillitsvalgte.

Påmeldingen til Negotias kurs og læreprogrammer, gjøres også via Min side. 

Innlogging på Min side.

Hold kontaktopplysningene dine oppdatert

På Min side kan du selv holde de viktigste kontaktopplysningene dine oppdatert. Dette er viktig med tanke på kontingenttrekk, arbeidssted, eventuell tariffavtale, med mer.

Medlemskapet ditt er personlig. Du trenger absolutt ikke å melde deg ut hvis du skifter jobb og får ny arbeidsgiver. Kanskje er det andre Negotia-medlemmer der allerede – eller kanskje det etter hvert er aktuelt å rekruttere noen nye? Markeds- og informasjonsavdelingen hjelper deg gjerne med dette.

Hvis du skifter jobb og har hatt kontingenttrekk via lønn på det gamle arbeidsstedet, må du gi oss beskjed om hvordan du vil fortsette å betale kontingenten. Valgene er lønnstrekk, avtalegiro eller e-faktura.

Egenutvikling

I våre dager er livslang læring mer aktuelt enn noen gang. Behovet for påfyll av kompetanse melder seg for alle arbeidstakere i økende omfang. Vi i Negotia er opptatt av at medlemmene skal ha den rette kunnskapen til å klare seg godt i arbeidslivet. Derfor har vi i mange år gitt utdanningsstipend på inntil 20.000 kroner per år, til medlemmer som tar etterutdanning.

I tillegg gir vårt eget tilbud innen kurs og læring, god anledning til egenutvikling. Konflikthåndtering, forhandlingsteknikk og arbeidslivsjus er populære temaer. Det samme gjelder kompetanseprogrammet for nye tillitsvalgte, praktisk lederutvikling og andre tilbud. Les mer om våre kurs her!

Vil du bli tillitsvalgt?

I en medlemsgruppe har den tillitsvalgte en viktig rolle som bindeledd mellom ledelsen og dere som er organisert. God dialog, ryddige drøftinger og konstruktive forhandlinger er alltid et mål i tillitsvalgtarbeidet. Lykkes man på disse områdene, bidrar det til å gjøre arbeidsplassen bedre.

Ønsker du å bli tillitsvalgt? Da skal du vite at vi gjennom vårt kompetanseprogram gir deg den kunnskapen du trenger for å ivareta dette viktige vervet. Ta kontakt med lærings- og utviklingsavdelingen i Negotia så kan de fortelle deg mer.

Utmelding

Dersom du ønsker å avslutte ditt medlemskap hos Negotia, må du gjøre det på Mine sider.

Developed by Aplia- Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.