Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil vite mer

Hvem kan bli medlem?

Arbeidstakere i alle typer private virksomheter kan bli medlem i Negotia.

Negotia organiserer tverrfaglig. Vi organiserer et bredt sjikt av ansatte innen det som på tariffspråket kalles funksjonærer. Det vil si innen administrasjon, økonomi, IKT, salg, rådgivning, kundebehandling, lager – og mye annet. Våre medlemsgrupper har ofte en variert miks av både kompetanse, faglig bakgrunn og utdanning.

Studenter, elever og lærlinger har gratis medlemskap. Les mer.

Dette tilbyr vi deg

Som medlem i Negotia er du tilknyttet et apparat med solid kompetanse på arbeidslivsspørsmål. Når du er organisert hos oss får du hjelp av våre rådgivere og advokater når du trenger det – i både individuelle og kollektive saker. Du får dessuten muligheten til å styrke egen kompetanse gjennom våre kurs og læreprogrammer. Vi tilbyr også gode forsikringsavtaler og en rekke andre medlemsfordeler.

Dere står sterkere sammen

Når flere organiserer seg på samme arbeidssted, vil det som oftest være aktuelt å få på plass en tariffavtale. På den måten kommer man i posisjon overfor bedriftens ledelse. Det handler om innflytelse på arbeidssituasjonen gjennom blant annet formaliserte drøftinger og forhandlinger. Organiserte arbeidstakere som er omfattet av tariffavtale har flere rettigheter – og ikke minst muligheter – enn uorganiserte.

Mer informasjon?

Ring oss på servicetelefonen 815 58100 – innvalgsnummer 4. Eller send en epost til info@negotia.no.
Om det er aktuelt stiller vi også gjerne på et informasjonsmøte med dere.

Ønsker du å bli medlem?

Ønsker du å melde deg inn, gjør du det ved å fylle ut dette innmeldingsskjemaet.

Ved innmelding blir du bedt om å oppgi personnummer. Grunnen til dette er først og fremst at skatteetaten må ha personnummeret når vi innrapporterer betalt medlemskontingent – som skal føres til fradrag i skattemeldingen til det enkelte medlem. Personnummeret er også nødvendig når medlemmer for eksempel tar i bruk en eller flere av forsikringsavtalene vi tilbyr.

Betingelser

Medlemskapet gjelder fra den dagen vi mottar utfylt innmeldingsskjema fra deg. Ved behov yter vi rådgivning per telefon og e-post fra første dag. Den eneste begrensningen for nye medlemmer er retten til juridisk oppfølging og bistand. Det får du tilgang til etter tre måneders betalt medlemskap.

Kontingent

Som nytt medlem skal du betale kontingent fra den påfølgende måneden etter innmelding. Det vanligste er at medlemskontingenten betales gjennom lønnstrekk som foretas av bedriften. De som ikke ønsker denne løsningen kan velge enten avtalegiro eller e-faktura.

10 gode grunner til å velge Negotia!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.