Utmelding

Dersom du ønsker å avslutte ditt medlemskap i Negotia, må du gjøre det på Mine sider.

Vi synes selvfølgelig det er synd at du vurderer å melde deg ut. Her er noen gode grunner til å bli i Negotia: 

Personlig medlemskap:

Medlemskapet ditt i Negotia er personlig. Det betyr blant annet at det følger deg som person, og ikke hvor du jobber. Så lenge du bytter jobb innen privat sektor, både kan og bør du opprettholde medlemskapet ditt i Negotia.

Trygghet på arbeidsplassen:

Negotia sin oppgave er å sikre deg trygghet og innflytelse på arbeidsplassen, slik at du og dine kollegaers lønns- og arbeidsvilkår kan ivaretas på en god måte. Dere får hjelp og støtte i tillitsvalgtarbeidet og drift av medlemsklubben på deres arbeidsplass.

Fri juridisk bistand:

Som medlem får du profesjonell rådgivning og personlig oppfølging knyttet til arbeidsforholdet ditt og fri juridisk bistand dersom det oppstår problemer på din arbeidsplass. Vår sentraladministrasjon jobber alltid i beste interesse for deg som medlem.

Gode medlemsfordeler til en rimelig pris:

Markedsledende innboforsikring og tilgang til andre rabatterte forsikrings- og banktjenester hos vår samarbeidspartner Gjensidige gjør at din medlemskontingent raskt kan tjenes inn igjen. I tillegg får våre medlemmer tilgang til rabattordninger på blant annet reise, drivstoff og ferieleiligheter. Som en del av YS-felleskapet (Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund) har Negotia økt slagkraft på vegne av sine medlemmer når vi forhandler frem medlemsgoder og tariffavtaler.

Støtte når du trenger det:

I tillegg til gode medlemsfordeler når du er i en trygg arbeidshverdag, tilbyr vi hjelp når du trenger det mest. Vi tilbyr gratis kursing innenfor en rekke relevante områder og har et eget fond som gir økonomisk støtte til videreutdanning av våre medlemmer. Dersom du skulle være uheldig og miste jobben tilbyr vi arbeidslivsstipend, som et økonomisk tilskudd i en vanskelig situasjon.

Alle disse fordelene får du igjen for en svært konkurransedyktig medlemskontingent sammenliknet med andre arbeidstakerorganisasjoner. Alle disse fordelene mister du dersom du melder deg ut.

Dersom dette ikke er nok til å overbevise deg, finner du utmeldingsskjemaet ved å trykke på knappen under. Vi setter pris på din tilbakemelding i det du fyller ut skjemaet, slik at vi kan lære og bli bedre på vegne av resten av våre medlemmer! 

Utmelding i forbindelse med streik

Dersom du er direkte berørt av en steik/konflikt og ønsker å melde deg ut, gjør vi deg oppmerksom på at du fortsatt vil være en del av streiken hvis du tidligere har fått beskjed om dette. Melder du deg ut, og er i streik vil du ikke være berettiget til streikebidrag eller dagpenger fra NAV.

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler