Dine opplysninger på Min side

Les mer om hvilke opplysninger du kan oppdatere:

Mine samtykker:

For å ivareta ditt personvern i henhold til GDPR, trenger vi dine samtykker for at vi skal kunne utveksle informasjon om deg og ditt medlemskap til våre samarbeidspartnere og tilbydere av medlemsfordeler. Det er derfor viktig at du huker av for de samtykkene som du ønsker å oppgi. Dersom du senere ønsker å trekke tilbake et samtykke, kan du gjøre dette ved å trykke på knappen rediger på siden og fjerne avhukingen.

MERK! Dersom du benytter deg av medlemsfordeler som X og Y hos Gjensidige og/eller Nordea Direct, er det viktig at du aktivt huker av for å dele nødvendig informasjon med Gjensidige/Nordea Direct. Tar du ikke stilling til de nødvendige samtykkene som gjelder informasjonsdeling med Gjensidige/Nordea Direct vil du ikke lenger motta de gode medlemsfordelene som et medlemskap i Negotia gir.

Benytter du deg ikke av medlemsfordelene fra Gjensidige og/eller Nordea Direct i dag, kan du lese mer om hvordan du tar i bruk disse medlemsfordelene her.

Mine opplysninger:

Her kan du endre adresse, poststed, telefon og epostadresse.
Forespørsel om endring av navn kan sendes gjennom kontakt medlemsservice.

Mitt arbeidsforhold:

Her kan du endre opplysninger om arbeidsgiver, stilling og stillingsprosent, samt hvordan du ønsker å betale din kontingent. Ønsker du å slette ditt registrerte arbeidsforhold må du benytte kontakt medlemsservice med hvilken dato endringen skal gjelde ifra og eventuelt årsak. Skyldes endringen en av følgende årsaker, kan du lese mer ved å trykke på linken.

Les mer om arbeidsledighet/permitteringer her
Les mer om pensjon og pensjonistmedlemskap her

Tillitsverv:

Vi har registrert at du har tillitsverv i Negotia og ber om tilbakemelding dersom det vi har registrert er feil. Du kan se hvilke verv du står registrert med på Mine verv og medlemmer under siden “For tillitsvalgte” ved å klikke her. Hvis denne informasjonen ikke stemmer kan du rapportere endringer til oss ved å gå til “Innrapportering av verv” og følge instruksjonene der.

Annet:

For andre henvendelser angående ditt medlemskap, send oss gjerne en henvendelse via kontakt medlemsservice.
Gjelder henvendelsen råd eller juridisk bistand, send oss gjerne en henvendelse via Arbeidslivsavdelingen 

Takk for hjelpen!  

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler