Forbundet for personlige trenere

Vi ønsker at du skal være med å etablere et eget forbund for personlige trenere i Norge.

Som personlige trenere er vi del av en sterkt voksende yrkesgruppe. Initiativet til å etablere et eget forbund for oss, er basert på ideen om å styrke vår posisjon som viktige folkehelseaktører og bygge opp et sterkt faglig fellesskap hvor vi kan fremme våre interesser som aktører i arbeidslivet. 

Dette innebærer også å rigge oss for forhandlinger knyttet til lønns- og arbeidsvilkår samt å utvikle oss som et talerør for bransjen i næringspolitiske saker. Negotia ser på oss som en interessant fremtidig medlemsgruppe og vil sammen med oss skreddersy et tilbud tilpasset vårt behov. 

Kort om Negotia

Negotia har 21 500 medlemmer innen de fleste bransjer i privat sektor, og organiserer ansatte og grupper på tvers av faglig bakgrunn og utdanning. Tilslutningen til Negotia vil gi oss sikkerhet for at våre rettigheter i arbeidslivet blir ivaretatt.

Dette er noe av det Negotia kan tilby oss:

  • Juridisk bistand og hjelp i arbeidsforholdet
  • Kompetanseutvikling og økonomisk støtte til utdanning
  • Lønnsomme medlemsfordeler innen forsikring og banktjenester, og mye annet 

Se hva du kan spare i vår fordelskalkulator

Alle nye medlemmer får tilbud om ett års innboforsikring til halv pris det første året. 

Hva koster medlemskapet?

Negotia har normalt tre satser for medlemskontingent, basert på stillingsprosent. Les mer her. For personlige trenere har vi følgende ordning:

Nye medlemmer som er ansatt i stilling som PT betaler laveste kontingentsats: 242 kroner per måned i 2022. Fra 2023 blir kontingenten fastsatt på grunnlag av ditt inntektsnivå. Kontakt oss for mer informasjon. 

Selvstendig næringsdrivende betaler høyeste kontingentsats, men med 25 % rabatt: 363 kroner per måned i 2022. Fra 2023 betales høyeste sats: 484 kroner per måned.

Meld deg inn her!

NB: Ved å trykke på "Bli medlem!" blir du sendt videre til Nets for identifisering med BankID. Hvis du ikke har tilgang til BankID, kan du melde deg inn her.

Kollegial PT-hilsen fra initiativtakere

Atle Arntzen, Henning Frode Holm og Øystein Jensen

I samarbeid med Negotia

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker