Hopp til hovedinnholdet

Tariffavtalekrav i Manpower

Engasjerte medarbeidere har tatt initiativ til å få opprettet en tariffavtale i Manpower. Tariffavtalen er det viktigste verktøyet vi har i arbeidslivet, og gir deg og dine kolleger langt flere rettigheter enn hva lovverket generelt tilbyr.

Hvorfor opprette en tariffavtale i Manpower?

Organisering på arbeidsplassen handler om hjelp når du trenger det, gjennomslag, innflytelse og ryddig dialog med ledelsen. Er man flere medlemmer i samme arbeidstakerorganisasjon står man sterkere på arbeidsstedet, og man kan kreve tariffavtale. En tariffavtale gir de ansatte rett til å forhandle med arbeidsgiveren om lønns- og arbeidsvilkårene.

Les mer!

Manpower er medlem i NHO. Det betyr at de har takket "ja" til de spillereglene som gjelder i arbeidslivet. For å ta del i dette samspillet, er det viktig at også arbeidstakerne i Manpower organiserer seg i et forbund som sikrer deres rettigheter. Arbeidsgiver og arbeidstaker har en felles interesse i at bedriften går godt og skaper størst mulig verdier!

Vi trenger din hjelp!

Negotia er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet YS. Når et YS- forbund krever opprettet en tariffavtale hos en arbeidsgiver som er medlem av NHO, må kravet aksepteres dersom organisasjonen har mer enn 10 prosent av de ansatte i bedriften som medlemmer. Hvert enkelt bedriftsnummer regnes som én bedrift i denne sammenhengen.

Verv en kollega!

Antall Negotia-medlemmer i Manpower øker stadig, og vi nærmer oss 10-prosentmålet. Men vi trenger din hjelp for å bli enda flere.

Verv en kollega innen 29. november og få et Supergavekort på 1000 kroner. Alle nye Manpower-medlemmer har fulle rettigheter i Negotia fra innmeldingsdagen.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til saken, ta gjerne kontakt med Negotia v/ advokat Kristoffer Lien Heitmann eller markedskonsulent Cathrine Iversen.  

10 gode grunner til å velge Negotia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.