YS-lederkafe: Digitalt møte med John Christian Elden

Velkommen til digitalt møte med John Christian Elden, mandag 11. desember kl. 14.00-15.00, med det faglige innslaget: “Tapt tillit- gjenvunnet tillit” 

YS-forbund som organiserer ledere ønsker å styrke medlemstilbudet for denne gruppen. Derfor setter vi ledelse på dagsorden. Vi har gleden av å invitere deg til det sjette arrangementet i regi av YS og YS-forbundene, som denne gang, og etter forbundenes ønske er heldigital. Lederutvalget i YS består av representanter for syv YS-forbund, som alle organiserer ledere.  

Det faglige innslaget: “Tapt tillit- gjenvunnet tillit” 

Det faglige innslaget denne gangen er John Christian Elden. Elden er en advokat med møterett for Høyesterett og politiker for Høyre. Elden er den advokaten i Norge som de siste årene har prosedert flest saker for Høyesterett. Mer informasjon kan leses her: John Christian Elden – Wikipedia   

Tilliten i befolkningen er høy. De fleste av oss stoler på andre. Tilliten til det offentlige er også høy. Men hva skjer når tilliten svekkes? Elden vil, gjennom en samtale med Trond R. Hole, generalsekretær i Parat og leder av lederutvalget i YS, reflektere over problematikken "tapt tillit - gjenvunnet tillit" med perspektivet for den som taper omdømme og skal forsøke å vinne det tilbake.    

 Lederarrangementet strømmes på YS Facebookside:

Vel møtt! 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker