Webinar: Hvordan bli mer robust i møte med studier og yrkeslivet?

Mental helse har blitt en av hjertesakene til dagens unge

Dagens unge tilhører en generasjon som har vært gjennom flere kriser de siste årene. Stadig flere oppgir at de er bekymret for fremtiden og omtrent halvparten tror at de økte prisene, uro og krig i verden, samt planetens tilstand vil forverre seg de neste 10 årene. 

I samarbeid med YS-forbundene inviterer vi til webinar med NION 28. februar kl. 17.00 til 18.00 med tema: Hvordan kan du bli mer robust i møte med studier og yrkeslivet? 

Målgruppe for webinaret

Målgruppen for dette webinaret vil være unge under 26 år. Ta gjerne med en uorganisert venn eller kollega!

Hva lærer du gjennom webinaret 

  • Hvordan bli mer robust i møte med studier, yrkeslivet og overgangen til dette? I dette webinaret skal vi ta en nærmere titt på noen av de utfordringene en kan stå i som ung voksen, og hvordan du kan håndtere disse på en hensiktsmessig måte.
  • Stress, angst, prokrastinering (kronisk utsettelse av ting) og relasjonsutfordringer er noe vi alle kan stå i. Felles for disse temaene er gjerne underliggende utfordringer som vi skal dykke dypere i, i løpet av webinaret.
  • Ledet av Marcus Resch Ånestad, skal du bli bedre kjent med begreper som selvivaretakelse, grensesetting og resiliens (motstandsdyktighet).
  • Vi skal se på hva begrepene betyr, og desto viktigere hvordan du kan integrere dem mer bevisst i eget liv, og som konsekvens, bli mer robust i møte med både studier, jobb og relasjoner. 

Webinaret holdes av:

Marcus Resch Ånestad har mastergrad i klinisk- og helsepsykologi. Han er daglig leder i NION, et selskap som jobber forebyggende med psykisk helse. Han har erfaring fra akuttpsykiatri, barnevern og rehabilitering, og har de seneste årene jobbet med flere forskjellige organisasjoner og fagforeninger, der han holder kurs,webinarer og workshops med formål om å gjøre folk mer robuste i møte med livets utfordringer. 

Meld deg på her!

Påmelding innen mandag 26.februar. Streamingslenken vil bli tilsendt de påmeldte i forkant av webinaret.  

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker