Webinar: Hva er fremtidsfullmakt, og hvordan kan du lage din egen?

Nordea inviterer medlemmer til seminaret "Hva er fremtidsfullmakt, og hvordan kan du lage din egen? " den  24. mai kl. 17.00

En fremtidsfullmakt sikrer deg, og dine nærmeste, at dine interesser og verdier blir ivaretatt dersom du en dag er ute av stand til å gjøre det selv. Det er allikevel uklart for mange hva fremtidsfullmakt egentlig er, og hvordan man kan lage sin egen. Dette og mange andre spørsmål skal advokat og leder for Premium-juristene i Nordea Kristin Kruse sammen med sin kollega advokatfullmektig Marielle Løvland svare på i dette webinaret. De skal se på de vanligste problemstillingene rundt fremtidsfullmakt, og du får en god innføring i hva du kan og bør gjøre. Etter endt webinar kan du lage din egen fremtidsfullmakt ved hjelp av mal og informasjon fra advokatene. I tillegg blir det en gjennomgang av alle bankfordelene YS-medlemmer har tilgang til i Nordea. 

Nordeas webinar er eksklusivt for deg som er YS-medlem og varer i 45 minutter. Det vil bli anledning til å sende inn spørsmål underveis.

Sikre deg plass og meld deg på i dag!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker