Etterutdanning for regnskapsførere, revisorer og HR-medarbeidere

Negotia har inngått en samarbeidsavtale med kursleverandøren Sticos, som gir deg tilgang til en rikholdig portefølje på over 100 lærerike kurs innen områdene regnskap, skatt, avgift, lønn, personal og HMS.

Trenger du etterutdanningstimer for å opprettholde din autorisasjon?

Er du opptatt av læringseffekt når du bruker tiden din på kompetanseheving?

Er du lei av tunge teorikurs med lite praktisk relevans til din hverdag?

Er du lei av at nettkursene koster nesten like mye som et dagskurs på et konferansehotell?

I så fall bør du teste ut nettkursene som du enkelt kan få tilgang til gjennom samarbeidsavtalen vi nå har inngått med Sticos. Kursene er utviklet av fagpersoner med landets beste kompetanse innen sine respektive felt. I tillegg er de justert og kvalitetssikret av en pedagog med spesialkompetanse innen utvikling av nettkurs. Fokus er praktisk vinkling, involvering og høy læringseffekt.

I avtalen kan du velge mellom kjøp av:

Er du regnskapsfører og har bruk for etterutdanningstimer, kan du nå enkelt og rimelig få dekket alt av dine autorisasjonsbehov. Gjennom et kursabonnement eller gjennom en firmaavtale på kurs, får du blant annet ubegrenset tilgang til alle Sticos kurs til svært gunstige priser.

For å benytte deg av avtalen skriver du inn «Negotia" i feltet "Annen informasjon« når du bestiller et enkeltkurs eller abonnement.

Vinn gratis kurs ett år!

Ved å skrive inn «Negotia" i feltet "Annen informasjon« når du bestiller, er du også med i trekningen av et gavekort som gir fri tilgang til alle nettkurs et helt år!

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler