Velkommen til ny leder-kafe

15.30 - 17.00 15. februar 2023

Sted: Lakkegata 23, 0187 Oslo

Vi har gleden av å invitere deg til den fjerde leder-kafeen i regi av YS og YS-forbundene. Denne gangen får vi besøk av Malin Stensønes norsk organisasjonsleder, sakprosaforfatter og tidligere KrF-politiker.

YS-forbund som organiserer ledere ønsker å styrke medlemstilbudet for denne gruppen. Derfor setter vi ledelse på dagsorden. Leder-kafeen er en ypperlig anledning til å treffe andre medlemmer i YS som jobber som ledere, til å mingle, utvide nettverket og ikke minst være med på å skape en felles arena. 

Det faglige innslaget:

Malin Stensønes står for det faglige innslaget denne gangen. Hun vil reflektere rundt et tema som er meget aktuelt om dagen, totalberedskap. Den globale sikkerhetssituasjonen, krig i Europa, frykt for nye pandemier, og naturskader som følge av klimaendringer stiller langt større krav til totalberedskap enn tidligere. Dette bringer naturlig med seg utfordringer på hvilken type ledelse som kreves for å få en optimalt totalberedskap". 

Her er det verdt å nevne at Hovedstyret i YS har vedtatt at samfunnssikkerhet og beredskap skal være et av YS sine satsingsområder i år.  

Malin Stensønes har både dybde- og breddekompetanse innenfor beredskapsspørsmål. Stensønes har en allsidig bakgrunn som organisasjonsleder, sakprosaforfatter, tidligere KrF-politiker og er nåværende generalsekretær i Norske Kvinners Sanitetsforening. 

Konferansier er Trond Reidar Hole, generalsekretær i Parat og leder av lederutvalget i YS. 

Program

15:30: Leder-kaféen i Lakkegata 23 (kantina) åpnes, med mingling og lett servering

15:45: Hvilken type ledelse kreves for å få et optimalt total samfunnsberedskap? (v/ Malin Stensønes, generalsekretær i Norske Kvinners Sanitetsforening )

16:30: Spørsmål fra salen 

17:00: Avslutning  

Vi håper å treffe mange av dere.

Arrangementet er gratis. Påmelding må gjøres innen torsdag 9. februar på: 

Meld deg på her 

Lederkafeen strømmes på YS Facebookside: https://www.facebook.com/YSNorge/ 

Ta kontakt med goran.scekic@ys.no hvis du har spørsmål.

Vel møtt!

 

 

 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?
Personvernerklæring Informasjonskapsler Endre dine samtykker