Økonomisk støtte til aktiviteter

Klubbene i Negotia har i utgangspunktet ingen egen økonomi. For støtte til faglige og sosiale aktiviteter kan det søkes om midler fra den lokale avdelingen klubben tilhører, og fra den sentrale ordningen med 3-prosentmidler.

Økonomisk støtte fra 3-prosentmidler

Alle klubber og avdelinger i Negotia kan søke om støtte til faglige eller sosiale arrangementer gjennom ordningen om 3-prosentmidler.  

Navnet 3-prosenten kommer av at potten er tre prosent av total medlemskontingent per år. Søknadsfristen er 1. desember hvert år.

Når man søker om midler fra 3-prosent ordningen, søker man om penger for planlagte aktiviteter gjennom hele året. Det kan derfor være lurt å legge ved en handlingsplan med søknaden. Du kan lese mer om ordningen her.

Økonomisk støtte fra avdelingen

Gjennom hele året kan dere også søke avdelingen dere tilhører om støtte til ulike aktiviteter som kommer medlemmene til gode. Søknad sendes på e-post til avdelingsleder. Søknaden bør inneholde informasjon om aktiviteten og hva det vil koste.

Opprette egen bankkonto for klubben

Hvis dere ønsker å opprette egen bankkonto for klubben, er det nødvendig med registrering i Brønnøysund-registrene. Les mer om hvordan dette gjøres her 

Du kan lese mer om klubb og klubbdrift her! 

Hei, jeg heter Nora. Hva kan jeg hjelpe med?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

Powered by eZ Platform - Informasjonskapsler