Hopp til hovedinnholdet

En riktig god jul til oss alle

Igjen tikker et år mot slutten, og et flunkende nytt ligger og venter rett rundt hjørnet. Men først skal vi alle unne oss noen rolige dager i jula.

Som nyvalgt forbundsleder vil jeg først takke for tilliten jeg fikk på landsmøtet i høst. Det er med stor ydmykhet jeg tar fatt på vervet som topptillitsvalgt i Negotia. Vi er en betydningsfull aktør i det norske arbeidslivet, og det skal vi fortsette å være i årene framover. 

Midtveis i desember holdt forbundsstyret sitt første møte etter landsmøtet. Det var en stor glede å komme i gang med arbeidet. Vi skal forvalte både den nye strategiske planen og den oppdaterte politiske plattformen på en god måte. Vi skal etterleve visjoner og strategier for å nå de resultatene Negotia trenger for å utvikle seg videre som en slagkraftig og attraktiv arbeidstakerorganisasjon.

Mange interessante utfordringer venter oss i 2018. Det er blant annet hovedoppgjør med revisjon av alle tariffavtalene, samtidig som lønnsforhandlinger lokalt og sentralt skal gjennomføres som vanlig. I tillegg er det ventet at avtalefestet pensjon (AFP) blir en del av oppgjøret i privat sektor. Ordningen er evaluert av LO og NHO i år, med YS representert i referansegruppen. 2018 kan bli året der det blir bestemt hvordan den viktige AFP'en skal videreføres. Det blir virkelig spennende å følge dette arbeidet.

Gjennom mange år i sentrale verv, har jeg lært Negotia å kjenne som en organisasjon med høy kompetanse i alle ledd. Jeg er stolt av forbundet og stolt over å mønstre på som forbundsleder. Det gleder meg også stort at vi stadig tiltrekker oss unge medlemmer. Det skal vi takke et engasjert Negotia Ung for, og ikke minst en administrasjon som vet å nå frem til de unge i sin kommunikasjon – og som forstår og yter kvalifisert hjelp med de utfordringene unge opplever i det moderne arbeidslivet.

Negotia er et breddeforbund som tiltrekker seg et mangfold av ansatte i privat sektor av norsk arbeidsliv. Det skal vi fortsette med, det er dette vi er gode på. Negotia garanterer topp service til medlemmene – med høy kompetanse og kvalitet som viktige ledetråder.

Jeg retter en stor takk til medlemmer, tillitsvalgte, ansatte og samarbeidspartnere for året som har gått. En riktig god og fredelig jule- og nyttårshelg ønskes alle!

Beste hilsen
Monica A. Paulsen, forbundsleder

 

God jul fra Negotias forbundsledelse. Fra venstre: Ung-leder Trond Vegard Sæle, 1. nestleder Eirik Bornø, 2. nestleder Håkon Skahjem, forbundsleder Monica A. Paulsen og generalsekretær Rune Aale-Hansen. Foto: Terje Bergersen

 

 
Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.